CEILIDH – DIREKTSÄNDNING – SKOTTLAND OCH LJUNGBYLördag 14 augusti
Festival digital

21:00 - 23:00

Plats

Via zoom

Medverkande

Tine Winther

Love Ersare

Trio Wolski

Daniel Allison

Sally Simpson


FESTIVAL DIGITAL
Här är du med live på direktlänk mellan Skottland och Sverige

Ett bra alternativ till dig som inte har möjlighet att komma till Ljungby och årets Berättarfestival. Efter köpt biljett kommer du få en mailad länk till föreställningen som visas via Zoom. Så ladda ner appen först. Har du frågor, maila oss direkt: kontakt@ljungbyberattarfestival.se

BERÄTTANDE OCH MUSIK PÅ ENGELSKA

CEILIDH

Berättelser och musik vid den digitala lägerelden – Detta kan vara något av det mest nyskapande du varit med om, ett digitalt jam för berättare och musiker! Tillsammans med Edinburgh Storytelling Centre som är en del av Fringe Festival bjuder vi in till en kavalkad av berättare och musiker som delar med sig av sitt konstnärsskap under ett intimt möte på Zoom. Premiär för direktsändning på Berättarfestivalen.

För det svenska berättandet står Love Ersare och Tine Winther om vilka ni kan läsa mer i programmet.
För musiken står Trio Wolski, en ung grupp som blandar traditionella nordiska folkmelodier och egna kompositioner och improvisationer. Sin bas i folkmusiken men det har inte hindrat dem från att bryta traditionen och ge konserter utanför den traditionella folk- & världsmusikscenen.

Edinburgh Storytelling Centre har bjudit in berättaren Daniel Allison och musikern Sally Simpson för medverkan. Allison är en bästsäljande författare och berättare från Skottland och hans podcast House of Legends lockar tusentals lyssnare varje månad. Sally Simpson är violinist med särskilt intresse för den inhemska skotska musiktraditionen, hon är en del av flera ensembler och har arbetat mycket med musik för teater.

Hela programmet genomförs på engelska.Pris 100 kr


Tillbaka

Ljungby Berättarfestival arrangeras av: